Blogi FIN
Just another WordPress.com weblog

Mihin jäätiin?

Australia-blogi on nyt suljettu siitä nimenomaisesta syystä että halusin sen jäävän siihen muotoon kuin alunperin oli tarkoitettukin, elikkäs eräänlaiseksi matkapäiväkirjaksi. Matkan varrella avautui niinkin hieno mahdollisuus kuin saada sepostuksemme ihan niteeksi asti, tosin huimalla noin 4 kappaleen levikillä. John mankuu omaansa, lupasi jopa maksaa moisesta. Olen jonkin verran lueskellut läpi vanhoja juttuja ja onhan siellä vaikka mitä, mitä ei varmaankaan muistaisi ellei olisi jaksanut ylös pistää. Vähän tulee surumielikin kun vanhoja juttuja muistelee, joku päivä saa sitten lukea kaiken läpi ja porata ihan huolella.

 Thaimaan jälkeen oli omalla tavalla kiva palata. Kaikki raikulielämä oli suoraan sanottuna lähtenyt vähän lapasesta ja täällä siihen ei ole mitään jokapäiväistä mahdollisuutta. Onhan meillä ollut monta hauskaa viikonloppua. Esim. konemetsäbileet Nurmijärvellä oli kyllä hyvä kesäavaus. Arkena ehdin jopa lukea kirjan. Paskan sellaisen, mutta olipa kunnon kovakantinen ja vieläpä suomeksi. Kaipailin arkea ja rutiineja. Tykkään olla vähän tylsä joskus.

Kustavista suunnistettiin sunnuntai-maanantai -välisenä yönä kotiopäin Minnan ja Viljamin posotellessa ylinopeutta parhaimpansa mukaan. Matkalla oli taas kunnon muistelot käynnissä, itselle tuli lähinnä mieleen että olisikohan sitä vieläkin jossain päin maailmaa jos en olisi pääsiäisenä saanut huonoja uutisia Suomesta.

Oli nätti auringonlaskukin Golfin takana palatessa, harmi ettei ollut kameraa siinä vaiheessa. Hassua, miten kaikkien mielestä joku auringonlasku on jollain tapaa esteettisesti nätskä, tai siis tuskin kukaan olisi tosissaan että ”hyi saatana, miten ruma taivas”.  

Akuutti rahanpuute ajoi juhannuksen vieton kompromissiin ja kaikkein parhaiten säästää kun jää kotiin. Eli vanhemmat ulos uunista ja Minna sekä Riikka sisään. Tai no, melkein sisään sillä Riikkahan joutuu nukkumaan parvekkeella kun meillä on ollut jos jonkinlaista nelijalkaista ja on vieläkin. Ainut rasite on siskon pallopääkoira, jota joudun hoivailemaan pyhien yli koska teiniksi yli-ikäinen jo pikemminkin keski-ikää lähentelevä siskoni haluaa viettää juhannuksensa teltassa ja mudassa ikäisekseen erittäin epäsopivalla tavalla. Pidä kivaa Raumalla Mari!

Mainokset

Ei vastauksia to “Mihin jäätiin?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: